АГРОКАЛЕНДАР

(август-септември)

 

ПОЛЕВИ КУЛТУРИ:

 

Предпосевно третиране на семена:

Пшеница и ечемик, със специализиран стимулатор "ЖИТНИ КУЛТУРИ", с доза 100 мл/100 кг семена.

Рапица: със специализиран стимулатор "СЛЪНЧОГЛЕД", с доза 1000 мл/100 кг семена.

 

ЗЕЛЕНЧУКОВИ КУЛТУРИ:

 

Листно подхранване, след 15 дни, с ЕКОтор "ГИГАНТ" в доза 300 мл/дка.

БИОПРЕПАРАТИТЕ «AgroBioStim» СЪОТВЕТСТВУВАТ НА НОРМИТЕ ЗА БИОЛОГИЧНО ЗЕМЕДЕЛИЕ.

 

Натуралните стимулатори, Екоторове, Микроторове и Органични торове от търговска марка «AgroBioStim» напълно съответстват на Европейските изисквания и норми, отбелязани в Регламентите на ЕЕС № 2092/91; ЕС № 2384/94 за биологично производство на растителни продукти и отглеждане на екологично чисти хранителни продукти.

За производството на биопрепаратите «AgroBioStim» се използва технология за биологично производство, съставните части и продукти са отбелязани в Приложение № 1 и № 2 Регламента на ЕСС/2092/91 напълно съответствува на Правилата на Комисии ЕС/1073/2000 и на Наредба № 22, издадена от Министерството на Земеделието и Горите.
АгроБиоСтим, AgroBioStim, биофунгицид, пшеница, ечемик, ориз, царевица, слънчоглед, памук, коноп, мак, соя, грах, фасул, боб, тютюн, ягода, грозде, семена, органо-минерални торове, микроторове, биотор, биоторове, тор, микротор, органични, биологични, микро, экоторове, почва, земя, листни, плодородие, хуминови киселини, хумати, хумус, фулвокиселини, органични, аминокиселини, фитохормони, биологически-активни вещества, азот, фосфор, калий, магнезий, манган, желязо, молибден, бор, цинк, мед, макроелементи, микроелементи, стимулатор, стимулатори, селскостопански култури, зърнено-житни, зърнено-бобови, маслодайни, зеленчукови, кореноплодни, лукови, ягодни, овощни, извънкорнева, прикорнева, листно подхранване, екологично земеделие, биологично земеделие, модерно, биоземеделие, биопрепарат, биопрепарати, био, агро, биопродукти, биостимулатор, биостимулатори. екоторове.

«ЕКОТОРОВЕ»

 

Серията «ЕКОТОРОВЕ» - 100% натурални биопродукти, са създадени по специална биотехнология от природни вещества, с различни пропорции на хранителнит елементи според специфичните изисквания на земеделските култури.

Микроелементите са в хелатна форма за максимална

достъпност. Дополнително се гарантира стабилност в действието им, дори и при алкална реакция на почвата.

Серията «ЕКОТОРОВЕ» са с повишено съдържание на микроелементи, подходящи за капково напояване и листно торене при земеделските култури.

ОСНОВНИ ПРЕДИМСТВА ПРИ ИЗПОЛЗВАНЕ:

 

  • Бързо се усвояват от растенията и не подлежат на отмиване.
  • Осигурява бързо подхранване на културите по време на критичните фази от тяхното развитие.
  • Увеличава кореновата маса до два пъти в сравнение с традиционните технологии.
  • Стимулира имунната система на растенията.
  • Увеличава броя на заложените плодни пъпки и добива, ускоряване на зреенето при ягодоплодни и овощни култури.
  • Промяна на пигментацията на цветя и по-наситена окраска, удължава периода на цефтеж.
  • По-ускорено развитие и залагане на бутони, ускорява цъфтежа и узряването на семената при слънчогледа и други култури.
  • Повишава устойчивостта на растенията към гъбни и бактериални болести, вредители и други неблагоприятни условия на външната среда, като ниски температури и засушаване.
  • Неутрализира влиянието на остатъчни количества от хербициди и инсектициди в почвата.
  • Увеличава добива и подобрява вкусовите качества на плодовете, тяхната транспортабилност и съхраняемост.

Екотор «НАТУРА»

Органични вещества + NPK 2-2-2 + 0,5 Mg + микроелементи

 

Екотор «НАТУРА» е течен, концентриран, натурален тор, съдържащ органични вещества и хуминови киселини, фулвокиселини, аминокиселини, витамини, природни фитохормони, натурални минерали и микроелементи-хелати (без участието на синтетични вещества), спори на микроорганизми и натурални

стимулатори с изключително висок биологичен потенциал.

Екотор «НАТУРА» е произведен чрез естествени ферментационни процеси и притежава високи фунгицидни и бактерицидни свойства. Той укрепва имунната система на растенията, а силната имунна система позволява на растението да се бори с възбудителите на болести и след боледуване растенията бързо се възстановяват.

Екотор «НАТУРА» е хармонична и универсална форма за активен растеж и гарантира сигурни добиви при минимални разходи.

Екотор «НАТУРА» предотвратява хранителни дефицити и се прилага при всички етапи от развитието на растенията. Той може да бъде използван чрез листно подхранване, и почвено, чрез дъждовни и капкови системи за напояване.

Екотор «НАТУРА» е специално разработен за отглеждане на екологични чисти продукти, и лечебни треви.

Екотор «ИСПОЛИН»

Органични вещества + NPK 2-1-3 + 0,4 Mg + микроелементи

 

Екотор «ИСПОЛИН» е течен, концентриран, органичен тор, съдържащ органични вещества и хуминови киселини, фулвокиселини, аминокиселини, витамини, природни фитохормони, натурални минерали и микроелементи в хелатна форма (най-лесно достъпна за културните растения), спори на микроорганизми

и натурални стимулатори с изключително висок биологичен потенциал.

Екотор «ИСПОЛИН» притежава високи фунгицидни и бактерицидни свойства, повишава устойчивостта на растенията към гъбни и бактериални заболявания и нападения от неприятели.

Екотор «ИСПОЛИН» оказва благоприятен ефект на растежа и ускорява зреенето при плодовете и семената. Той повишава качеството и съхраняемостта на продукцията. Подходящ е при маслодайни и калиеволюбиви култури – слънчоглед, рапица, картофи, бобови култури, тютюн, тикви, лозя, малини и други. Гарантира сигурни добиви при минимални разходи.

Екотор «ИСПОЛИН» е подходящ за използване по време на критичните фази, като: плодообразуване и узряване на плодовете. Оказва бърз хранителен и стимулиращ ефект на културите по време на вегетацията им; увеличава устойчивостта на засушаване, измръзване и други стресови ситуации. Той може да бъде използван чрез листно подхранване и почвено чрез дъждовни и капкови системи за напояване.

Екотор «ФЕРУМ»

Органични вещества + NPK 2-0,5-3 + 0,3 Fe + микроелементи

 

Екотор «ФЕРУМ» е уникален тор, създаден специално за култури при отглеждане на почви с недостиг на желязо, съдържащ органични вещества и хуминови киселини, фулвокиселини, аминокиселини, витамини, природни фитохормони, натурални минерали с високо съдържание на хелатно желязо

и микроелементи-хелати, спори на микроорганизми и натурални стимулатори с изключително висок биологичен потенциал. Формулата балансира приемането на хранителни вещества, без да се намалява добива и успешно предпазва и лекува желязна хлороза чрез интензивното образуване на хлорофил за оптимална фотосинтеза.

Екотор «ФЕРУМ» е произведен чрез естествени ферментационни процеси и притежава високи фунгицидни и бактерицидни свойства. Той укрепва имунната система на растенията, увеличеното съдържание на желязо (лесноприемаща се от растенията в хелатна форма), както и съотношението с останалите хранителни елементи (азот, фосфор и калий) има за цел да поддържа интензивността на синтеза на хлорофил в културите с по-продолжителен растеж.

Екотор «ФЕРУМ» предотвратява хранителни дефицити и се препоръчва за капково напояване и листно торене за краставици, лозя, домати, пипер, както и при култури страдащи от желязна хлороза.

Екотор «ФЕРУМ» е продукт без аналог, предназначен за специфичните почвени условия в България.

Екотор «ИЗУМРУДЕН ЛИСТ»

Органични вещества + NPK 4-1-1 + 0,1 Mg + микроелементи

 

Екотор «ИЗУМРУДЕН ЛИСТ» е течен, концентриран, натурален тор, съдържащ органични вещества и хуминови киселини, фулвокиселини, аминокиселини, витамини, природни фитохормони, натурални минерали и микроелементи-хелати (без участието на синтетични вещества), спори на микроорганизми и

натурални стимулатори с изключително висок биологичен потенциал. Молекулата предпазва микроелементите от блокиране в почвата и дава възможност за добър резултат, дори и при варовати или засолени почви.

Екотор «ИЗУМРУДЕН ЛИСТ» е произведен чрез естествени ферментационни процеси, притежава високи фунгицидни и бактерицидни свойства и повишава устойчивостта на тревни площи към гъбни и бактериални болести.

Екотор «ИЗУМРУДЕН ЛИСТ» осигурява бързо подхранване на растенията, предотвратява хранителни дефицити и води до увеличаване на качеството на тревната покривка, увеличава устойчивостта на тревните площи от утъпкване, студ и суша.

Екотор «ИЗУМРУДЕН ЛИСТ» е хармонична и универсална форма за активен растеж и натрупване на листна маса. Прилага се при всички етапи от развитието на растенията. Той може да бъде използван чрез листно подхранване, и почвено, чрез дъждовни и капкови системи за напояване.

Екотор «ИЗУМРУДЕН ЛИСТ» е разработен специално за подхранване на декоративни и тревни площи, стадиони и голфигрища.

«ЕКОТОР ЗА ЦВЕТЯ»

Органични вещества + NPK 3-2,5-2,5 + 0,5 Mg + микроелементи

 

«ЕКОТОР ЗА ЦВЕТЯ» е течен, концентриран, натурален тор, съдържащ органични вещества и хуминови киселини, фулвокиселини, аминокиселини, витамини, природни фитохормони, натурални минерали и микроелементи-хелати, спори на микроорганизми и натурални стимулатори с изключително висок биологичен потенциал.

«ЕКОТОР ЗА ЦВЕТЯ» е произведен чрез естествени ферментационни процеси и притежава високи фунгицидни и бактерицидни свойства.

«ЕКОТОР ЗА ЦВЕТЯ» е хармонична и универсална форма за активен растеж и натрупване на листна маса. Навременното прилагане определя доброто цветообразуване и гарантира качеството на продукция при минимални разходи, той е предпазва цветя от гъбни и бактериални заболявания и нападения от неприятели.

«ЕКОТОР ЗА ЦВЕТЯ» прилага при всички етапи от развитието на растенията. Той може да бъде използван чрез листно подхранване и почвено, чрез дъждовни и капкови системи за напояване.

«ЕКОТОР ЗА ЦВЕТЯ» е специално разработен за отглеждане на экологично чисти цветя и други украсни култури.

НОВО

Всички наши ЕКОТОРОВЕ са НЕХИМИЧНИ и БЕЗОПАСНИ !!!

.

.

Компания "АгроБиоСтим" ООД

ВАШИЯТ ПАРТНЬОР В МОДЕРНОТО И БИОЛОГИЧНО ЗЕМЕДЕЛИЕ!